Over mij

Ik ben dus Christa van Drie, 34 jaar en woon sinds 3 jaar in Brabant samen met mijn vriend, 4 part-time kids, hond Tri en cavia’s Coco en Quinny.

Historie

In 2009 overleed mijn vader, die zomer ervoor had ik mijn eerste spirituele ervaring tijdens een vakantie, de boodschap was: er gaat iets bijzonders gebeuren. Nooit kunnen voorspellen dat ik die komende 5 jaar de 3 belangrijkste personen in mijn leven zou gaan verliezen.

Eerst dus mijn vader, dit was een wonderlijk verlies, ik deed een opleiding tot coach en kon zo het overlijden van mijn vader neerzetten als een voorbeeld en al mijn emoties werden in de juiste banen geleid.

In 2013 overleed mijn moeder, ik weet nog dat ik dacht: Nu al. Dit overlijden was minder magisch, terwijl ik minder issues had met mijn moeder tijdens ons leven. Maar er kwamen geen mooie verhalen, we moesten het ouderlijk huis ontruimen.

1 jaar zijn we bezig geweest om alles in goede banen te lijden en toen alle spullen een nieuwe plek hadden, gebeurde het volgende: mijn huidige vriend maakte het uit. Ik was wees, stond alleen op straat (mijn keuze, ik wilde niet langer in zijn appartement zijn), en toen wist ik het niet meer. Ik zei tegen mijzelf en nu gaan we het anders doen, ik ga niet meer de sterkte vrouw zijn, ik weet het niet meer. Ik was totaal in de war.

Toen heb ik stukje bij beetje eindelijk mijn eigen keuzes durven maken, keuzes die echt vrij zijn. Vrij van de gevestigde orde en verwachtingen van anderen. Het is een lang proces geweest en ik heb nog zoveel meer stappen te zetten.

De Visie

De visie is het best samen te vatten in de volgende 5 woorden:

Positief, onderhoudend, aandacht, simpel en heden.

Positief, in de huidige wereld komen veel negatieve signalen op ons af. Denk bijvoorbeeld aan het nieuws, geen nieuws is goed nieuws > dus slecht nieuws is nieuws. Alle beetjes helpen.

Onderhoudend, in de huidige maatschappij draait alles om groei, bedrijven moeten groeien, mensen moeten blijven ontwikkelen. Mijn visie is het dat dit niet de focus moet zijn, we mogen ons focussen op onderhoud, groei komt dan vanzelf. Onderhouden van relaties, je huis, je werk en je ontwikkeling.

Aandacht, alles wat je aandacht geeft groeit, dus als ik jou echte aandacht geef, dan groei jij.

Simpel, het leven is al ingewikkeld genoeg, laten we kijken hoe het makkelijker kan.

Heden, alles gebeurt in het heden, niet in de toekomst of gisteren. Leef in het moment.

De Missie

Mijn Missie is het om bovenstaande handen en voeten te geven, als een goed werkend systeem. Om hiermee andere ondernemers te inspireren en andere aardebewoners voorruit te helpen.

De Focus

Elke dag wil ik mij inzetten om mijzelf te ontplooien en andere te inspireren en de helpen waar ik kan. Dit doel is niet meetbaar en er hangt geen vooraf vastgestelde periode aan.

Ik heb een systeem ontwikkelt waarbij ik dit kan blijven doen zonder Brunt-out te raken, mijn behoeften kan blijven vervullen en mij kan blijven ontwikkelen.

Facebook

Volg mij ook op Facebook. Daar hou ik je op de hoogte van alle evenementen.

Pinterest

Op Pinterest verzamel ik leuke quotes, inspiratie en tips.

Instagram

Hier deel ik foto's van mijn persoonlijke leven.