Coaching

Een simpeler leven betekent geen saai leven, maar een leven met minder gedoe, meer rust en meer in balans zijn. 

Ik ben goed verbonden met mijn intuïtie en hou ervan om te kijken wat er in het moment leeft. De sessies ontstaan dus in het hier en nu. 

Visie

Mijn overtuiging is dat het leven van nature een stroom is, alles is in balans en loopt soepel. Net als een rivier. Jij zit in jouw bootje in jouw levensrivier en ervaart alle gemoedstoestanden. Soms voelt het als een kabbelend beekje en soms als een wilde storm op de oceaan. Alles hoort erbij. Je zit in je bootje en doet wat nodig is om verder te kunnen.

Door traumatische ervaringen kunnen er obstakels of blokkades ontstaan in je leven. Waardoor je vast komt te zitten, omslaat of doelloos rond drijft. De kunst is dan om te kijken wat er gebeurt is en dan te bepalen wat er nodig is om het op te lossen.  

De oorzaak van dat obstakel of blokkade is meestal niet fijn om naar te kijken,  maar het helpt je wel vooruit. We kunnen het bootje dan weer los uit het riet halen, repareren of vol zelfvertrouwen en rust instappen. 

Samen met jou bekijken, bevoelen of beschrijven we die obstakel zodat deze opgelost kan worden. Als je niet weet dat je vast zit in het riet, kun je er ook niet uitkomen. 

Soms lukt dat in één keer soms duurt het even voordat dit obstakel achter je ligt. 

Werkwijze

De sessie kan plaats vinden op bij mij thuis of op locatie. Tevens is er een mogelijkheid om online een sessie in te plannen, neem contact op voor de mogelijkheden. 

Duur

Een sessie duurt ongeveer één uur en kan gecontinueerd worden. 

Kosten

De kosten van een één-op-één sessie zijn € 50,-.

Een online sessie kost € 45,-. 

Het kennismakingsgesprek is kosteloos.

Op locatie komt er een kilometer vergoeding van € 0,19 per kilometer bij.

Als je naar huis gaat heb je het volgende:

  • Meer helderheid over je obstakels in het leven
  • Meer inzicht in waar je op vast loopt
  • Eventueel praktische oefeningen om meer in balans te komen voor thuis

Aanmelden